Mooij duikt @ Playa Grandi, Curaçao

We hádden de bedoeling om schildpadden te zien bij Playa Grandi. Maar die schildpadden zijn er altijd rond een uur of tien, als de vissers in het haventje na gedane arbeid hun slachtafval overboord hebben gegooid. En laten wij nou ‘s-ochtends nooit zo heeeel vlot zijn…. dus zagen we nog net de laatste schildpad wegzwemmen. Het leek vanuit de verte wel alsof hij een lange neus naar ons maakte, maar dat hebben we vast niet goed gezien.

Maar niet getreurd, het was een prachtige en zeer relaxte duik zonder enige stroming. Onze eerste duik deze vakantie op dushi Curaçao, nadat we afgelopen maandag 21 oktober aankwamen. Er was niet extreem veel vis maar wel hebben wel twee kleine murenes gezien. Het onderwaterlandschap was erg mooi.

Maximale diepte: 16,7 mtr
Watertemperatuur: 28 gr.C
Duiktijd: 57 minuten