Mooij duikt @ Playa Lagun, Curaçao

De tweede duik van de dag, voor de verandering rechtsom de baai uit. Zoals ons was verteld was dit inderdaad de iets minder mooie kant. Maar niet getreurd, er was genoeg moois te zien. Er was namelijk ontzettend veel vis, en een ook een grote verscheidenheid aan vis. Geen hele spannende vissen maar de dagelijkse, zal ik maar zeggen. Wat wel heel bijzonder was was een egelvis (ballonvis) die in een soort van struik lag, tussen takken. Ik dacht eerst dat hij dood was of sliep, hij bewoog niet. Maar hij had zijn ogen open en liet ons echt heel dicht bij komen om te fotograferen. Schitterend!

Na de duik hebben we gelunched bij het restaurant van Bahia Appartments boven op de rotsen bij de baai. Daar lopen flink wat grote leguanen rond over het terras en het muurtje. Ze leven boven in de boomtoppen naast het muurtje. Echt heel gaaf om te zien, wat een mooie dieren!

Maximale diepte: 14 mtr
Watertemperatuur: 28 gr.C
Duiktijd: 80 minuten