Mooij duikt @ Playa Kanoa, Double Lobster, Curaçao

Gespikkelde murene
Tweede duik vandaag aan de noordkust, Playa Kanoa. Deze duiksite heette Double Lobster, en die hebben we daar nou net weer niet gezien…
Helaas was het niet niet zoveel soeps (qua vissen). Maar, begrijp me niet verkeerd, qua koraal waren deze 2 duikstekken fantastisch! Twee diepe duiken, beiden rond de 22 meter diepte. Marcel dook als enige met Nitrox, en de rest van ons zat aardig tegen de nultijd aan (of er zelfs over, Kevin…) De tweede duik was Niels overigens onze gids en bleef Tim in de boot. We hoefden hier nauwelijks te varen, nog geen 5 minuten. Dat was wel erg fijn. En we hebben gewoon aan wal geluncht, wat ook erg prettig was. Een dag om nog eens te herhalen!

Maximale diepte: 18,3 mtr
Watertemperatuur: 28 gr.C
Duiktijd: 58 minuten