Mooij duikt @ Tarpon Bridge, Curaçao

Vandaag met Dive Charter Curaçao gedoken, aan de oostpunt van het eiland. Vrij uniek want hier wordt niet veel gedoken.

Het was een flink stuk varen, ca. 45 minuten. Er waren twee nederlandse zusjes bij waarvan er een hier werkt als marine bioloog, en vier amerikanen (1 vrouw en 3 mannen). Verder Niels Joris (onze kapitein) en zijn engelse duikmaatje Kevin, die met ons heeft gedoken.

Voor deze duik moesten we eerst een klein stukje onder een soort “natural bridge” door en daarna langs het rif met veel koraal. We hebben weinig bijzondere vissen gezien. Het waren heel snelle driftduiken, er stond een flinke stroming en Kevin en de amerikanen zwommen ook nog eens flink door. Weinig tijd om op ons gemak te fotograferen dus, helaas.

Maximale diepte: 23,4 mtr
Watertemperatuur: 28 gr.C
Duiktijd: 46 minuten